keskiviikko 6. elokuuta 2008

Virkkaus harjoitustaLainasin kirjastosta kirjan jossa oli helppoja virkkausmalleja, vähän piti vielä mammalta käydä kyselemässä pientä vinkkiä. No selkishän ainakin tämän mallin salat. Sain aikaiseksi parisängyn päiväpeitteen! Virkkaushan on ihan kivaa, taisin jäädä koukkuun! Aluksi tein samasta langasta kahta tyynyä varten isoäidin neliöt mutta ne oli pakko purkaa muuten olisi tämä peitto jäänyt kesken, tiedän että minulla jossain kätkössä on lisää samaa lankaa mutta kun ei löydy niin ei sitten. Kuvassa olevat tyynyt olen ommellut aikaisemmin.

7 kommenttia:

anja kirjoitti...

Hienosti onnistunut peite :) Tasaista jälkeä.

Varjoyrtti kirjoitti...

Kylläpä tulikin kaunis, tuohon koukkuun kannattaa jäädä :D

Eliisa kirjoitti...

Tosi kaunista jälkeä! Oma äitini aina tuhahtaa mulle, että kyllä sä virkkausta opit, se on ihan helppoa.. Helppo sanoa ihmisen joka on virkannut koko ikänsä ja vaikka mitä :) - Sulla on muutenkin tosi kivoja juttuja täällä blogissasi.

Lotte kirjoitti...

Kaunis peitto! Kiva malli!

Anni kirjoitti...

Tosi kiva virkkaus. Ja ne tyynytkin on kivoja.

Kirsi kirjoitti...

Ihana peitto! Mistä langasta olet virkannut?

Maisa kirjoitti...

Kiitos kaikille!
Kirsi: minulla ei ole aavistustakaan mistä langasta peitto on. Löysin langan jostain kätköistä. Virkkaus ei ole oikein koskaan ollut minun juttuni, enkä tiedäkään siitä paljon mitään mutta onneksi on äiti joka on virkkauksen mestari ja voi neuvoa tarpeen tullen. ;) Nyt minuun kuitenkin on iskenyt joku ihmeen virkkaus innostus, kummallisia asioita tämä miniharrastus saa ihmisen tekemään. LOL!