torstai 1. tammikuuta 2009

Vuoden 2008 viimeiset mineilyt

Ruusurasiat tein pahvista, maalasin valkoiseksi, ympärille pitsiä ja päälle kiiltokuva.
Albumeissa on sivut joihin voi liimata valokuvia, kantena käsintehtyä paperia, koristeena ääriviivatarraa ja kiiltokuvia.
Kudontakehyksellä tein pellavalangasta maton Sinisen talon keittiöön.
Vielä vähän keskeneräiset ristipisto tyynyt, näitä olen puuhaillut parina iltana telkkua katsellessa. Ohjeet on nukkekotilehdestä jonka ostin ennen joulua. Muuntelin vähän värejä ja nyt kyllä harmittaa että valitsin tuohon joutsentyynyyn vaaleanpunaisen taustan, vaalean sininen olisi ollut parempi. Täytyypä tehdä toinen sinisenä.

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kauniita rasioita ja albuumeja olet askarrellut! Ihanan hempeitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Lotte!
Minulla on uusi hempeä nukkekoti jonka joulupukki (eli minä itse)minulle toi, siihen täytyy saada paljon hempeää aikaiseksi. Vielä en ole sitä koonnut, täytyy ensin saada vanhat vähän valmiimmaksi.
Maisa

Marcelle kirjoitti...

Ihanan romanttiset rasiat ja albumit!Tyynyistäkin tulee aivan ihanat!

eija kirjoitti...

Mahdottoman kauniit on nuo ristipistot ja on kyllä upeat nuo rasiat ja albumitkin. Nyt kun minulla on suurentava valaisin, meinaan kokeilla tuota joutsen mallia (meillä lienee sama lehti, jossa mallit ovat).

hannajaleijona kirjoitti...

Voi miten sievää! ja tosi siistit tyynyt ja matto.

Merja K kirjoitti...

Olen usein suunnitellut aloittavani nukkekotiharrastuksen, mutta toistaiseksi se on jäänyt. Kirjakin on jo hankittuna, jossa on aivan ihania ohjeita. Kunpa vuorokaudessa olisi toiset 24 h lisää :)