torstai 27. elokuuta 2009

Eiii!!!Eilen järjestelin nukkekotitavaroita ja unohdin laatikon makuuhuoneen lattialle, pikkutavarat onneksi nostin kaapin päälle ja sanoinkin isännälle että täytyy laittaa nämä piiloon muuten Leo käy syömässä ne. Meillä on AINA makuuhuoneen ovi kiinni että koiruli ei pääsisi sinne mutta tänään taisi jäädä auki ja tietenkin sen otuksen heti täytyy mennä sinne nuuskimaan paikkoja! Minä tietenkin istun alakerrassa tietokoneella kun kuulen jotain outoa ääntä yläkerrasta, pikavauhtia katsomaan ja siellä se onneton puuhastelee nukkis laatikon kimpussa. Onneksi vain muutama tavara ehti sen hampaisiin! Kaapin ja nuken saan korjattua mutta tuoli ja naulakko ovat entiset.
Wut!? Minäkö syyllinen???

7 kommenttia:

Marcelle kirjoitti...

No voi sentään mikä söpöliini onkaan tuhonnut emännän aarteita. Mutta ei noin suloiselle hauvalle voikkaan olla kauaa vihainen :)vaikka kylhän se kieltämättä harmittaa... No onneksi ei enempää kerennyt tuhoamaan.

siirisofia kirjoitti...

Nyt on kyllä Leo ollut aika tuhma!!

Saana kirjoitti...

Voi ei :o( tiedän tunteen, meillä nuorempi koira kun on tuhonnut aikoinaan erinäisiä, myös nukkekodin, tavaroita :o(

http://saanan.vuodatus.net/

Anonyymi kirjoitti...

Juu nyt jo vähän hymyilyttää ja oma vikahan se tietenkin on kun täytyy jättää kaikkea lojumaan ympäriinsä. Hetki sitten Leo veti tiskipöydältä lasin lattialle joka meni sirpaleiksi, onneksi ei saanut haavoja. Täytyy kyllä kämppä tehdä turvallisemmaksi hauva vauvalle, siitä on jo niin kauan aikaa kun meillä on viimeksi ollut pikkusia talossa että on unohtunut mitä kaikkea voi tapahtua.(silloinkin ihmis vauvoja jotka ehkä oli VÄHÄN rauhallisempia)
Maisa

Julianna kirjoitti...

Voi että toista, niin syyttömän näköisenä siinä katselee... Harmi että on käynyt tuhoamassa tavaroitasi.

Eija Luoto kirjoitti...

voi sentään, eikä kuvassa tuo koiruli edes ol ekovin syyllisen näköinen ... No, ainakin sitten jotain tästä oppii - ovet ja laatikot kiinni ;D

Prija kirjoitti...

Jotenkin tutuntuntuista tohinaa koiramaailmassa. Täytyy aina muistaa nostaa tavarat hyllyille ettei satu tuollaisia vahinkoja. Vauvakoira on kuitenkin hurrrmaava.