maanantai 6. syyskuuta 2010

Virkkausharjoituksia

Olen usein haaveillut että osaisin virkata jonkunnäköisen liinan, ainoa liina jonka olen tehnyt on koulussa käsityötunnilla värkätty tekele jota kyllä ei parhaallakaan tahdolla voinut liinaksi kutsua.
Nyt kuitenkin otin härkää sarvista ja kävin kirjastossa hakemassa pinon virkkauskirjoja ja muutaman epäonnistuneen tekeleen jälkeen sain tehtyä jopa ihan kivoja pikkuliinoja. Nämä pikkuset valmistuvat ihan kohtalaisessa ajassakin ja kun malli on tarpeeksi yksinkertainen samalla voi katsella vaikka telkkua. Nyt vaan harjoittelemaan lisää ja ehkä joskus uskaltaudun tekemään isommankin liinan omaan kotiin. Nämä pienet menevät siis nukkekotiin ja jos oikein innostun niin varmaan joku voi joulukalenteriluukustakin löytää tekemäni liinan. =)

8 kommenttia:

minimami kirjoitti...

Nämähän ovat tosi kauniita!

Jaana kirjoitti...

Liinat ovat kauniita :) Meillä on vielä telepatiaa, nimittäin itsekin olen koko viikonlopun virkannut. Kuvat laitan niistä myöhemmin loppuviikolla, kunhan saan kaikki valmiiksi.
syysterkuin jaana

Iris kirjoitti...

Todella kauniita liinoja!

anja kirjoitti...

Oletpas tosiaan virkannut kauniita liinoja.

Maria kirjoitti...

Ihania pikkuliinoja!

Heli kirjoitti...

Suloisia ja kaunista jälkeä!

minimami kirjoitti...

Joulukalenteri luukut perillä! Kiitos ja mukavaa joulun odotusta!

Mare kirjoitti...

Hienoja töitä. Itselläni ollut hieman samankaltaisia kokemuksia kouluajoilta ja käsitöistä. Vielä en ole rohjennut yrittämäänkään, vaikka mielessä käynyt muutamaan kertaan.

Tästä rohkaistuneena ehkä sitä uskaltautuisi vaikka sinne kirjastoon ensiksi ;)