maanantai 26. heinäkuuta 2010

Forssan markkinoilta

Eilisiltä Vanhanajan lelumarkkinoilta Forssassa löytyi kaikenlaista ihanaa pientä ostettavaa, olimme paikalla heti ovien avauduttua ja jonoa olikin jo ehtinyt muodostua.
Minijuliannan pöydässä kävi kova kuhina, olin ajatellut ostaa hienon lyhdyn mutta ne ehtivät loppua siinä ihaillessani pieniä ihanuuksia. Jotain sentään sain ostettua.


Marialta ostin ihanan keinuhevosen, niissäkään ei enää ollut paljon valinnanvaraa päästessäni lähelle hänen myyntipöytäänsä. Juuri tämän väristä olin kylläkin katsellut jo Marian blogissa.


Turun flikkojen pöydästä Eijalta ostin hienot aurinkolasit jotka kuulemma ovat lemmikki mallistosta =). Lisäksi vähän talouspaperia ja Bio Luvilia, Hyvin pyyhkii kassissa.


Susannalta sisustuskirjoja , oli ihan pakko ostaa pienenpieni etana joka on alemmassa kuvassa Paris kirjan päällä. Etanalta oli kotimatkalla irronnut toinen tuntosarvi mutta se löytyi pussista joten etana saa tuntosarvensa takaisin.Turun flikkojen pöydästä vielä hieno kukka-asetelma ja leikkuulaudat. Samasta pöydästä myös Titan tee-se-itse labyrinttipeli jonka yritän koota tänä iltana, saapi nähdä miten käy. ;)


Johanna Järvenpäältä hieno nahka laukku ja pieni bonsai puu.


Mirka Saloselta hymytyttö patsas ja muutama pikkuruinen pyykkipoika.


Tein ennen lomareissua hyllykön netistä löytämälläni ohjeella, pienet markkinaostokset sopivatkin hienosti hyllykön lokeroihin.


Lisäksi markkinoilta tarttui mukaan kaikenlaista Eurominis tavaraa ja vähän materiaalia, yhden kukkakitinkin ostin ja lisäksi lukemista.

8 kommenttia:

riSa kirjoitti...

Oikein onnistuneita ostoksia näkyy olevan! Itse jouduin monen myyjän kohdalla toteamaan, että nopeat syövät hitaat, mutta kyllä ostoksia silti kertyi melkoinen kasa. ;)

Merja kirjoitti...

Ihania ostoksia sinulla. Totta on riSan sanoma, jos jäi miettimään, niin tavara ehti mennä, mutta silti löytyi monenmoista kivaa.

Mare kirjoitti...

Mukavia ostoksia vaikka kuinka. Ovat olleet hyvät markkinat. Toivottavasti osun seuraavalla kerralla mukaan.

Susanna kirjoitti...

Onneksi sen sarven saa ihan pikku tipalla liimaa takaisin :)

Vitsi kun mä en ehtinyt huomaamaan sitä labyrinttipeliä..

Maisa kirjoitti...

Olen kyllä erittäin tyytyväinen ostoksiini! Mukava nähdä mitä toisetkin ovat löytäneet, paljon on sellaistakin näkynyt blogeissa jota ei itse ole huomannutkaan. Nopeus on kyllä valttia näillä markkinoilla!
Susanna: etana on saanut sarvensa takaisin, nyt täytyy vielä miettiä etanalle kiva paikka. Labyrintit näyttivät loppuvan aika pian, toista kierrosta tehdessäni olivat jo loppu, onneksi en tapani mukaan jäänyt miettimään.

Iris kirjoitti...

Upeita löytöjä olet tehnyt.

anja kirjoitti...

Oletpas löytänyt kivoja tavaroita markkinoilta :D Myös tekemäsi lipasto pikkuesineitä varten on todella hienosti onnistunut niin ulkoisesti kuin käyttötarkoitukseltaankin :D

Julianna kirjoitti...

Upea markkinasaalis kokonaisuudessaan! Kiva kun piipahdit pöydässäni. Siinä alkuhässäkässä ei kyllä oikein kenenkään kasvot jääneet mieleen. :/ Tuo labyrintti on kyllä mahtava!!