lauantai 10. heinäkuuta 2010

Näpertelyä


Viime aikoina on taas mineily kiinnostanut ja sisällä onkin paljon vilpoisampaa kun ulkona eikä kevyt askartelukaan rasita liikaa. Nyt on vihdoinkin kauan odotettu kesäloma alkanut ja on aikaa puuhailla kaikkea kivaa
Valkoinen ja kulunut linja näyttää jatkuvan eli valkoista maalia vaan pintaan! Niin kävi myös tekemilleni perhostauluille, jakkaroille ja peileille.
Jakkarat tein Jaanan ohjeella balsasta. Perhostauluissa Billnäsin kädentaitotapahtumasta ostamiani skräppi papereita ja kehyksinä tiimarin tableteista purettua rimaa. Peilit tein leikattavasta peilimateriaalista, pahvista ja Oiva tasotteesta.Edellisessä postauksessa huhuilin joulukalenteri vaihtoa ja kalenterini onkin täyttynyt ihan kivasti, vielä löytyy muutama vapaa luukku jos löytyy kiinnostuneita.

5 kommenttia:

Iris kirjoitti...

Kivan näköisiä jakkaroita ja peileja!

Annie kirjoitti...

Millä välineellä saat leikattua peililevyä..? Itelläni se halkeili ihan kamalasti..

Maisa kirjoitti...

Olen ollut lomalla ja nyt vasta voin vastata kysymykseesi Annie. Ihan tavallisilla saksilla leikkasin peililevyä, ei halkeillut yhtään. Onkohan niitä peililevyjä eri laatuisia jos siinä olisi selitys halkeiluun?

Annie kirjoitti...

Hmm, mulla on sitten varmaan ollut jotain paksumpaa ja/tai kovempaa versiota. Täytyykin sitten varmaan katsella josko sitä jostain löytäisi ohuempaa/pehmeämpää versiota. Mistä sinä olet ostanut omasi? :)

Maisa kirjoitti...

Nyt en kyllä muista mistä sitä ostin, luulen että Motonetistä tai Biltemasta.